AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan bozduğunu görmek

Kahve falında nişan bozduğunu görmek

Kahve falında nişan bozduğunu görmek cesaretini yeninden toplayacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında nişan bozduğunu gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında nişanı bozmak kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında birinin nişan bozduğunu görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan bozduğunu görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında nişanlanıp nişanı bozmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, borçlarının kapacağına alamet eder.

Kahve falında nişanını bozmak tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nişanı bozduğunu görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan bozmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına işarettir.

Kahve falında namaz kılmak ve bozmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir