AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefon bozmak

Kahve falında telefon bozmak

Kahve falında telefon bozmak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında telefon bozmak gördüyseniz:

  • Olayların çok daha fazla ciddi bir boyut kazanmasını istemiyorsanız önemsiz gibi görünen ayrıntıları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında telefon bozmak ev sahibi olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılmak ve bozmak elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında büyük abdesti bozmak aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, saygın biri olacağına delalettir.

Kahve falında namazı bozduğunu görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında altın saat bozdurmak çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında unutarak oruç bozmak zorlukların ve sorunların aşılacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük bozdurmak zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bekaret bozduğunu görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir