AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz kılmak ve bozmak

Kahve falında namaz kılmak ve bozmak

Kahve falında namaz kılmak ve bozmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, mutluluk ve başarı getireceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına tabir olunur.

Kahve falında namaz kılmak ve bozmak gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında namaz kılmak ve bozmak afiyette ve keyifte olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken abdest bozmak sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namazı bozduğunu görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında cuma namazını bozmak sıkıntılara neden olacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında namaz bozdurmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gülerek namaz bozmak çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında birinin namazını bozmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında namaz bozduğunu görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir