AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kestiğini görmek

Kahve falında at kestiğini görmek

Kahve falında at kestiğini görmek çok dikkat çekeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işinin de hep yürüyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at kestiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi güçlendirebilir veya yeni romantik bağlar kurabilirsiniz.

Kahve falında at kestirmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında at kestiğini görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atı kestiğini görmek zengin bir hayat süreceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını makasla kestirmek uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kedi kestiğini görmek hayıflanacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin başını kestiğini görmek çok resmi görevlerde bulunacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kendini kestiğini görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir