AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kestiğini görmek

Kahve falında kedi kestiğini görmek

Kahve falında kedi kestiğini görmek ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, özel hayatının renkleneceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kedi kestiğini gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya seyahat beklenmedik kararlar almanıza neden olabilir.

Kahve falında birinin kedi kestiğini görmek her işi ile daha çok ses getireceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı inanılır.

Kahve falında kedi kestiğini görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında kediyi kestiğini görmek dünya malı elde edeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin koyun kestiğini görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, insanlarla arasının iyi olacağına inanılır.

Kahve falında annesini kestiğini görmek kazancının iki kat artacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının saç kestirdiğini görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında saçını kestirmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında kızının saçını kestiğini görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir