AnaSayfa / Genel / Kahve falında atı kestiğini görmek

Kahve falında atı kestiğini görmek

Kahve falında atı kestiğini görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında atı kestiğini gördüyseniz:

  • Konuşmalar esnasında kelimeleri seçerek kullanmalısınız.

Kahve falında atı kestiğini görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at kestirmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında at kestiğini görmek kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun saç kestirmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında saçını kestıgını görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının bileklerini kestiğini görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sakalını kestiğini görmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir