AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kestirmek

Kahve falında at kestirmek

Kahve falında at kestirmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at kestirmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında at kestiğini görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atı kestiğini görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına yorulur.

Kahve falında at kestirmek hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kendi saçını kestiğini görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kişinin kendi saçını kestiğini görmek derin bir nefes alacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz kestiğini görmek maaşının artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında saçları küt kestirmek zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir