AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başını kestiğini görmek

Kahve falında birinin başını kestiğini görmek

Kahve falında birinin başını kestiğini görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başını kestiğini gördüyseniz:

  • Değişik fikirleriniz olabilir.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında birinin başını kestiğini görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında baş kestiğini görmek düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının koyun kestiğini görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında saç kestirmeyi düşünmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında saçını birinin kestiğini görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, rızkın ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kestirmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç kestirmeye çalışmak çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir