AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kendini kestiğini görmek

Kahve falında birinin kendini kestiğini görmek

Kahve falında birinin kendini kestiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kendini kestiğini gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Kahve falında saçları küt kestirmek hayata küseceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kestirirken ağlamak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının saç kestiğini görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını kestiğini görmek elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında şeftali kestiğini görmek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, ün sahibi birisi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek mutsuz olacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir