AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah şahitliği yapmak

Kahve falında nikah şahitliği yapmak

Kahve falında nikah şahitliği yapmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına delalettir.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak gördüyseniz:

  • Bir kere daha incelemenizde fayda var.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nikah şahidi olmak sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah şahidi görmek malına mal, parasına da para ekleyeceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında şahitlik yapmak o işten ekmek yiyeceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak her zaman haklının yanında olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında şahit gösterilmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine inanılır.

Kahve falında ölüme şahit olmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir