AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah şahidi olmak

Kahve falında nikah şahidi olmak

Kahve falında nikah şahidi olmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında nikah şahidi olmak gördüyseniz:

  • Haber kaynaklarını iyi incelemelisiniz.

Kahve falında nikah şahidi olmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nikah şahidi görmek işlerinin ağırlaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak büyük işlere girileceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavgaya şahit olmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin öldüğüne şahit olmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şahit olmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Kahve falında yalancı şahit görmek çok büyük ses getireceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına rivayet eder.

Kahve falında aldatmaya şahit olmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir