AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüme şahit olmak

Kahve falında ölüme şahit olmak

Kahve falında ölüme şahit olmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüme şahit olmak gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Kahve falında ölüme şahit olmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şahit olmak nifak sokanların cezalandırılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında şahit gösterilmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında şahitlik yapmak onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında cinayete şahit olmak büyük zararlar getireceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında aldatmaya şahit olmak kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işaret eder.

Kahve falında birinin öldürülmesine şahit olmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir