AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahitlik yapmak

Kahve falında şahitlik yapmak

Kahve falında şahitlik yapmak kötü olayların meydana geleceğine, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kötü yönde hareket edeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında şahitlik yapmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine tabir olunur.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şahitlik yapmak servet sahibi olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak hayatında olumlu değişiklikler olacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında adam öldürüldüğüne şahit olmak insanları kıracağına, ağır günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şahit gösterilmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına işarettir.

Kahve falında birinin öldürülmesine şahit olmak hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında mahkemede şahit olmak sevinçten adeta havalara uçacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir