AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah şahidi görmek

Kahve falında nikah şahidi görmek

Kahve falında nikah şahidi görmek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kısa sürede başarısının artacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, sözlerinden çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında nikah şahidi gördüyseniz:

  • İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak malların çoğalacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nikah şahidi görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nikah şahidi olmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına inanılır.

Kahve falında aldatmaya şahit olmak kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkemede şahit olmak seyahatlere katılacağına, başka alanlara yöneleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şahitlik etmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalancı şahit görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin öldüğüne şahit olmak kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir