AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi gücünün katlanacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla ihtiyatsız düşünüyorsunuz.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına inanılır.

Kahve falında mahkemede şahit olmak çok iyi işler ortaya konacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine işarettir.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında şahitlik yapmak moralin bozulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında bir cinayete şahit olmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahit olmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalancı şahit görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir