AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahit gösterilmek

Kahve falında şahit gösterilmek

Kahve falında şahit gösterilmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ruh sağlığının bozulacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, parasal durumun düzeltileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında şahit gösterilmek gördüyseniz:

  • Zerafetinizi koruyun.

Kahve falında şahit gösterilmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında okulda gösteri yapmak gelişiminin hız kazanacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında gösteri izlemek eski bir hastalığın nüksedeceğine, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında havai fişek gösterisi görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, iş hayatında çok zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında gösteri görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında gösteri uçağı görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uçak gösterisi görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalettir.

Kahve falında gösteriye katılmak deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir