AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalancı şahitlik yapmak

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak gördüyseniz:

  • Üstünüz veya otorite konumundaki kişilere güveninizi göstermeniz yararınıza sonuçlar doğurabilir, kendilerini size karşı sorumlu hissedebilirler.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yalancı şahit görmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında yalancı şahit olmak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şahitlik yapmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında birinin öldürülmesine şahit olmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şahit gösterilmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, inancının eksileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir