AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre atlamak

Kahve falında nehre atlamak

Kahve falında nehre atlamak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, hastalıklarını yeneceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nehre atlamak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Kahve falında nehre atlamak aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehre dalmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık nehre düşmek hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sütlü nescafe görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işaret eder.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına inanılır.

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında fırat nehrini görmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir