AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehre dalmak

Kahve falında nehre dalmak

Kahve falında nehre dalmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, zorlukların aşılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında nehre dalmak gördüyseniz:

  • Ağır bir engellenme etkisi altındasınız.

Kahve falında nehre dalmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehri görmek kazancının yerine gelmesine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına delalettir.

Kahve falında necm suresini görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına işarettir.

Kahve falında nergiz toplamak rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, varını yoğunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında neptün görmek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında neptün gezegeni görmek işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında nescafe almak eksiği kendinde bulacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında çoruh nehrini görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir