AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehri yüzerek geçmek

Kahve falında nehri yüzerek geçmek

Kahve falında nehri yüzerek geçmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Olayların raydan çıkmaması için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta rivayet eder.

Kahve falında nehrin üstünden geçmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında nehrin karşısına geçmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, hak yolunu tutacağına işarettir.

Kahve falında nehri geçmek bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına delalet eder.

Kahve falında münker nekiri görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ne zaman öleceğini duymak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Kahve falında fırat nehrini görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Kahve falında ne yapacağını bilememek zarar edilen işlerin düzeleceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir