AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulanık nehre düşmek

Kahve falında bulanık nehre düşmek

Kahve falında bulanık nehre düşmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, sorunlarının da son bulacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bulanık nehre düşmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları olan kişiler işlerinize karışabilir veya planlarınızı bozabilirler.

Kahve falında bulanık nehre düşmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kazancının azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında fırat nehrine düşmek prestij kaybı yaşayacağına, belalı insanlara denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında nehre düşmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında bulanık denize düşmek kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık göle düşmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, zorlukları teker teker aşacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suyun içine düşmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulanık dereye düşmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında bulanık suya düşmek gönül hoşluğu içinde olacağına, büyük bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir