AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehrin ters aktığını görmek

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında nehrin ters aktığını gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında nehrin ters aktığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizin ters aktığını görmek gam ve keder çekmeyeceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derenin ters aktığını görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalettir.

Kahve falında nescafe ikram etmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında nehri yüzerek geçmek huzurlu günlerin biteceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nehre dalmak çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ne zaman öleceğini görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına yorulur.

Kahve falında nehre girdiğini görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir