AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten nehre atlamak

Kahve falında yüksekten nehre atlamak

Kahve falında yüksekten nehre atlamak fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, inancının zayıflayacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına alamet eder.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten nehre atlamak yetki sahibi olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehre atlamak umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, rahat bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekten karşıya atlamak hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek duvardan atlamak hayır getirecek yollara girileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yere atlamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek merdivenden atlamak günah işlemekten korunacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir