AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütlü nescafe görmek

Kahve falında sütlü nescafe görmek

Kahve falında sütlü nescafe görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında sütlü nescafe gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmek zorunda kalacaksınız.

Kahve falında sütlü nescafe görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında sütlü nescafe içmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü çorba içmek işlerinin gerileyeceğine, dedikodu edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü tatlı yediğini görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü çay görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü kadayıf yemek vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sütlü mısır toplamak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sütlü tatlı pişirmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir