AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde halı yıkamak

Kahve falında nehirde halı yıkamak

Kahve falında nehirde halı yıkamak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, adaletin geleceğine, sorunlarını gidereceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında nehirde halı yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Kahve falında nehirde halı yıkamak endişelerinden kurtulacağına, onları koruyup kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda halı yıkamak ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işarettir.

Kahve falında halıyı yıkamak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak sorunların çözüme kavuşturulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında balkonda halı yıkamak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi halı yıkamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına işarettir.

Kahve falında derede halı yıkamak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir