AnaSayfa / Genel / Kahve falında derede halı yıkamak

Kahve falında derede halı yıkamak

Kahve falında derede halı yıkamak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında derede halı yıkamak gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında derede halı yıkamak kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında derede el yıkamak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Kahve falında derede bebek yıkamak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, yurtdışına gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak sıkıntılı bir döneme girileceğine, işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında derede yün yıkamak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında derede kilim yıkamak kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında derede bulaşık yıkamak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarında çamaşır yıkamak rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir