AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı yıkamak

Kahve falında halıyı yıkamak

Kahve falında halıyı yıkamak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, servet sahibi olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, çok daha fazla adım atacağına, tatsız durumların yaşanacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında halıyı yıkamak gördüyseniz:

  • Daha sonra ise karşınızdaki insanın sevgisini kazanınca, onu kontrol etmeyi düşünün.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halıyı yıkamak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evde halı yıkamak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, güleceğine inanılır.

Kahve falında banyoda halı yıkamak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamamda halı yıkamak sorunlarının son bulacağına, çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında halı yıkamak evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz halı yıkamak şansın ve istikbalin açık olduğuna, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir