AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil halı yıkamak muradın yerine geleceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına işarettir.

Kahve falında halı kilim yıkamak hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında nehirde halı yıkamak bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine işaret eder.

Kahve falında köpüklü halı yıkamak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında köpük halı yıkamak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında halı yıkamak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında komşunun halı yıkadığını görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir