AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamamda halı yıkamak

Kahve falında hamamda halı yıkamak

Kahve falında hamamda halı yıkamak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, kalbini kıracağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamamda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Kahve falında hamamda halı yıkamak çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamamda birini yıkamak kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda çamaşır yıkamak tüm isteklerine kavuşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamam yıkamak kısa süreli karlar elde edileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulur.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin halı yıkadığını görmek hayallerde değişiklikler olacağına, iyileşeceğine, toparlanacağına işarettir.

Kahve falında halı kilim yıkamak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek tövbe etmeye, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir