AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi halı yıkamak

Kahve falında mavi halı yıkamak

Kahve falında mavi halı yıkamak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi halı yıkamak gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Kahve falında mavi halı yıkamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz halı yıkamak kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cami halılarını yıkamak işinin aksayacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının halısını yıkamak güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında halı kilim yıkamak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz halı yıkamak elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında suyla halı yıkamak hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir