AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde halı yıkamak

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında suyun içinde halı yıkamak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde halı yıkamak iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalet eder.

Kahve falında suyla halı yıkamak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında suyun içinde halı görmek hoşluk içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında su içinde halı görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında suyun içinde yün yıkamak hayata daha sıkı tutunacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında hamamda halı yıkamak rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir