AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda halı yıkamak

Kahve falında balkonda halı yıkamak

Kahve falında balkonda halı yıkamak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, rahat nefes almaya başlayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda halı yıkamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir, olumlu duyumlar alabilirsiniz.

Kahve falında balkonda halı yıkamak sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına inanılır.

Kahve falında balkonda asılı halı görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalet eder.

Kahve falında balkona halı sermek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkondan halı silkelemek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına işarettir.

Kahve falında balkondan halı çırpmak atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine yorulur.

Kahve falında balkona halı asmak etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında balkonda halı görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hortumla balkon yıkamak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, verilen emeğin boşa gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir