AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir yatağı görmek

Kahve falında nehir yatağı görmek

Kahve falında nehir yatağı görmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında nehir yatağı gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin kalıbının insanı olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında nehir yatağı görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirde kürek çekmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında nehirde boğulan birini görmek ele geçen kazancın artacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu nehir görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında masmavi nehir görmek bir şeyden sorumlu tutulduğuna, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalet eder.

Kahve falında nehirde halı yıkamak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında olmak gereken sabrı göstereceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini nehirde görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir