AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini nehirde görmek

Kahve falında kendini nehirde görmek

Kahve falında kendini nehirde görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, başarıya giden yolların açılacağına, sayılacağına ve sevileceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, olaylı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini nehirde gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Kahve falında tertemiz nehir görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında nehirde gemi görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehir suyu görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında taşmış nehir görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret eder.

Kahve falında nehirden yüzerek geçmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında namaz kılmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nehirde sandal görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına inanılır.

Kahve falında nehir üstünde köprü görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir