AnaSayfa / Genel / Kahve falında masmavi nehir görmek

Kahve falında masmavi nehir görmek

Kahve falında masmavi nehir görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, büyük borçlar alınacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında masmavi nehir gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında masmavi nehir görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masmavi havuzda yüzmek beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünü masmavi görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masmavi deniz görmek nasibin bollaşacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında masmavi göl görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında masmavi gözlü bebek görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine alamet eder.

Kahve falında masmavi bir deniz görmek adeta sinirden küplere bineceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında masmavi göz görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir