AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde kürek çekmek

Kahve falında nehirde kürek çekmek

Kahve falında nehirde kürek çekmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hileye, fesada bulaşacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, kalp kırmayacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, dertlerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında nehirde kürek çekmek gördüyseniz:

  • İşlerinizi zamanında yapmalı, erteleme durumuna girmemelisiniz.

Kahve falında nehirde kürek çekmek üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayığa binip kürek çekmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalet eder.

Kahve falında sandalla kürek çekmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına rivayet eder.

Kahve falında sandal kürek çekmek işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında teknede kürek çekmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına işarettir.

Kahve falında sandalda kürek çekmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kürek çekmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, insanlar arasında yüceleceğine işaret eder.

Kahve falında gemide kürek çekmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir