AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu nehir görmek

Kahve falında çamurlu nehir görmek

Kahve falında çamurlu nehir görmek iş sahibi olunacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu nehir gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Kahve falında çamurlu nehir görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine işarettir.

Kahve falında nehir görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ters akan nehir görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında nehir içine girmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında nehir taşması görmek daha çok iş yapacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nehirde yürümek başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun nehir görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında nehirde yıkanmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir