AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirde boğulan birini görmek

Kahve falında nehirde boğulan birini görmek

Kahve falında nehirde boğulan birini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, hakkını savunamayacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında nehirde boğulan birini gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz veya özel yaşamınızla bağlantılı işleriniz sıkıntılı bir seyir izlemeye başladıysa çok fazla üzerine gitmemelisiniz.

Kahve falında nehirde boğulan birini kurtarmak sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nehirde boğulmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, üzüleceğine, pişman olacağına delalet eder.

Kahve falında nehirde boğulan birini görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında nehir kenarında oturmak sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına yorulur.

Kahve falında dicle nehir görmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde nehir görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına delalettir.

Kahve falında tertemiz nehir görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına işarettir.

Kahve falında taşan nehir görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir