AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehir kenarında olmak

Kahve falında nehir kenarında olmak

Kahve falında nehir kenarında olmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yaralarına da merhem olacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bütçesinin genişleyeceğine, mutluluk ve huzur elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında nehir kenarında olmak gördüyseniz:

  • Geçmişi geride bırakmak için bazı planlarınızı devreye sokmanız gerekiyor.

Kahve falında nehir kenarında olmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında nehir kenarında namaz kılmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında nehir kenarında yürümek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında nehir kenarında durmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında nehir kenarında ev görmek en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehir kenarında oturmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine işaret eder.

Kahve falında taşmış nehir görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, ayaklandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli nehirde yüzmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir