AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuğu görmek

Kahve falında nazar boncuğu görmek

Kahve falında nazar boncuğu görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, fakirliğinin biteceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Başkaları onay vermiyor diye, kendinizi sınırlamamalısınız.

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında nazar boncuğu görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek zorlukların yaşanacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir