AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, kazançlı işlere girileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, kendisiyle övüneceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek gördüyseniz:

  • Kuzey kutbunda buz satabilmek için şirketin pazarlama bütçesinin yarısından fazlasını harcamak doğru olmayabilir.

Kahve falında nazar boncuğu hediye almak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu hediye etmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına yorulur.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu bilezik görmek gayrimenkul sahibi olunacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine rivayet eder.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, onun kıymetini her daim bileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir