AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam nazar boncuğu görmek

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına inanılır.

Kahve falında cam nazar boncuğu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı düzenlemeler veya yenilikler yapabilirsiniz.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu hediye almak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına inanılır.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine işarettir.

Kahve falında birinin nazar boncuğu verdiğini görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında nazar boncuğu vermek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir