AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nazar boncuk görmek

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, mutlu günler yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi nazar boncuk gördüyseniz:

  • Bir yandan hayranlık uyandırırken, bir yandan da kıskanılabilirsiniz.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık nazar boncuğu görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalettir.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına işarettir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir