AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine nazar boncuğu vermek

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine nazar boncuğu vermek gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında yeşil nazar boncuğu görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek çok kötü günler geçirileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına inanılır.

Kahve falında nazar boncuğu hediye almak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında mavi nazar boncuğu görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine nazar boncuğu takmak kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir