AnaSayfa / Genel / Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ev halkından birisi için bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında nazar boncuğu küpe görmek iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine işarettir.

Kahve falında altın nazar boncuklu küpe görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi nazar boncuk görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, en pahalı evlerde oturacağına delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye görmek güç ve kudret kazanacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam nazar boncuğu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü nazar boncuğu görmek iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, harama göz dikmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bebeğe nazar boncuğu takmak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir