AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasırlı el tutmak

Kahve falında nasırlı el tutmak

Kahve falında nasırlı el tutmak ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, ayağa kalkacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nasırlı el tutmak gördüyseniz:

  • Akıllıca davranırsanız herşeyi iyi tasarlayıp, toparlayabilirsiniz.

Kahve falında nasırlı el tutmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, dileklerin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde nasır görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalettir.

Kahve falında nasırlı el görmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Kahve falında elleri nasırlı görmek eşi tarafından yüceltileceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet eder.

Kahve falında nasır yolmak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nasır temizlemek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan nasır koparmak yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nasır sökmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kırgınların barışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir