AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasır sökmek

Kahve falında nasır sökmek

Kahve falında nasır sökmek işi ile gündeme geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, zenginliğinin tükenmeyeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nasır sökmek gördüyseniz:

  • Gergin ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında nasır sökmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında nasırlı ayak görmek kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına delalet eder.

Kahve falında nasırlı el görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, saygısını toplayacağına yorulur.

Kahve falında ayaktan nasır çıkarmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nasır temizlemek işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında nasır koparmak zorluk ve zahmete düşeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza delalet eder.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir