AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde nasır görmek

Kahve falında elinde nasır görmek

Kahve falında elinde nasır görmek kul hakkına girmeyeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde nasır gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Kahve falında elinde nasır görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında nasırlı el görmek dertlerin ve sorunların artacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalet eder.

Kahve falında nasırlı el tutmak ekonomik gücün çoğalacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalettir.

Kahve falında elleri nasırlı görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nasır temizlemek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağında nasır çıktığını görmek bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında nasır koparmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, dertlerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak nasırı temizlemek eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir