AnaSayfa / Genel / Kahve falında nasırlı el görmek

Kahve falında nasırlı el görmek

Kahve falında nasırlı el görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile içinde saadetinin artacağına, huzur içinde yatacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nasırlı el gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerde veya iş birliklerinde fayda elde edilebilmesi için sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor.

Kahve falında elleri nasırlı görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nasırlı el tutmak hayırlı bir yola çıkılacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde nasır görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına tabir olunur.

Kahve falında nasırlı el görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın altında nasır görmek güçlendikçe güçleneceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında nasır görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına yorulur.

Kahve falında nasır çıktığını görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında nasır yolmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir