AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri nasırlı görmek

Kahve falında elleri nasırlı görmek

Kahve falında elleri nasırlı görmek yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri nasırlı gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkan sözlerle yaptıklarınızın birbirini tutmaması sorun yaratabilir.

Kahve falında nasırlı el görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde nasır görmek dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nasırlı el tutmak dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri nasırlı görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Kahve falında nasır koparmak sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak nasırı görmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet eder.

Kahve falında elde nasır görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında nasır görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir